• +30 215 215 1012

Αρχική2023-06-28T15:22:07+03:00

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Phygital Marketing

Ενδυναμώνοντας τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλα τα εργαλεία του ψηφιακού κόσμου.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ό,τι κάνετε αφότου δημιουργήσετε ποιοτικό περιεχόμενο

Yorgos Malathounis

Founder of Bee 360

Οι δημοσιεύσεις μας

“Blue Magazine | Ταξιδιωτικό Περιοδικό – Aegean Airlines”

“Ελληνικό Σπίτι:Περιοδικό Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης”

“Περιοδικό Thalassea – Hellenic Seaways”

“Περιοδικό OnBlue – Blue Star”

“Cozyhome – Cozy Vibe, Architectural Magazine”

Phygital: Το μέλλον του Digital Marketing 

O συνδυασμός online υπηρεσιών σε φυσικούς χώρους φέρνει μια πιο ολοκληρωμένη αλληλεπίδραση με τους πελάτες και ενισχύει τη δραστηριότητα της επιχείρησης.

Δημιουργία περιεχομένου που να ενδιαφέρει και να προσφέρει αξία στους πελάτες, με πολλαπλούς τρόπους και κανάλια διανομής.

Στοχευμένη στρατηγική marketing και χρήση των πιο προηγμένων τεχνικών την προώθηση και αναγνώριση προϊόντων και υπηρεσιών, εκεί όπου βρίσκονται οι πελάτες μιας επιχείρησης.

Υπηρεσίες πωλήσεων και εξυπηρέτησης για ανάπτυξη πελατολογίου με αξία για την επιχείρηση, ενδυναμώνοντας τη δραστηριότητά της και χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

Δείτε όλες μας τις υπηρεσίες

Anthi Efraimidi

Operations – Sales

Προσεγγίστε τους δυνητικούς πελάτες σας με τα σωστά εργαλεία

Καλύτερα αποτελέσματα, με στοχευμένο τρόπο

Η Bee 360 δημιουργεί ολοκληρωμένες στρατηγικές phygital marketing, έτσι ώστε οι πελάτες να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει με τον καλύτερο τρόπο. 

“The goal of a designer is to listen, observe, understand, sympathize, empathize, synthesize, and glean insights that enable him or her to ‘make the invisible visible.”

―Hillam Curtis ―

Designer, Author, Musician, Filmmaker

Αυξήστε τους δυνητικούς πελάτες και τις πωλήσεις

Αναπτύξτε στρατηγικά την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και βελτιώστε τη διατήρηση των πελατών

Δημιουργούμε περιεχόμενο που λειτουργεί!

Alexandra Mpigali

Marketing Consultant Expert

«Ο στόχος δεν είναι να κάνουμε τις σελίδες σας να φαίνονται οργανικές στην Google. Ο στόχος είναι οι σελίδες σας να είναι οργανικές!»

Stefanos Anastasiou

SEO Expert

Brands – Case Studies που μας εμπιστεύτηκαν

Βελτίωση Διατήρησης Πελατών και Πωλήσεων

Με τον σχεδιασμό μιας σωστής στρατηγικής βασισμένης στις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησης, επιτυγχάνεται βελτίωση σε όλους τους τομείς, όπως αναγνωρισιμότητα, θετική φήμη, αύξηση πωλήσεων, και διατήρηση πελατών.

Στρατηγικό Μάρκετινγκ: Σχεδιασμός και Υλοποίηση

 • Γρήγορα αποτελέσματα για την αύξηση των πελατών και των πωλήσεων

 • Οικονομική διαχείριση των διαθέσιμων πόρων

 • Δυναμική αύξηση αναγνωρισιμότητας, επισκεψιμότητας, πωλήσεων και νέων πελατών

 • Πραγματική συμβουλευτική μάρκετινγκ με πρακτικές λύσεις

 • Μηνιαία αναφορά δράσεων και επιδόσεων

 • Ανάπτυξη και επέκταση της επιχείρησης

 • Αποδεδειγμένες διαδικασίες με διαρκή έλεγχο 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Συχνές ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους

Γιατί χρειάζεται η στρατηγική μάρκετινγκ;2023-03-13T17:47:29+03:00

Στο παρελθόν τα κανάλια για ενέργειες μάρκετινγκ ήταν συγκεκριμένα και περιορισμένα (διαφήμιση στα μέσα ενημέρωσης, προωθητικές ενέργειες, κ.α.). Με την έλευση του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όμως, η δυνατότητα για ενέργειες μάρκετινγκ αυξήθηκε εκθετικά. 

Κυρίως στο θέμα του διαδικτύου είναι απαραίτητη η χρήση στρατηγικής μάρκετινγκ γιατί οι πελάτες βρίσκονται στο διαδίκτυο, αλλά σε διαφορετικούς χώρους. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το 96% των Ελλήνων ηλικίας 13-74 ετών χρησιμοποιεί το ίντερνετ. Επιπλέον:  

 • Οι χρήστες του διαδικτύου είναι online σε καθημερινή βάση (92%). 
 • 9 στους 10 Έλληνες και Ελληνίδες χρησιμοποιούν smartphones και μπαίνουν στο διαδίκτυο από όπου βρίσκονται και ανά πάσα στιγμή. 
 • Το 78% διατηρεί τουλάχιστον ένα προφίλ σε κοινωνικά δίκτυα, ενώ το 72% δηλώνουν καθημερινοί χρήστες των social media. 
 • Το 68% των χρηστών (ηλικίες 18-54 ετών) έχουν κάνει τουλάχιστον μία διαδικτυακή αγορά το τελευταίο εξάμηνο. 

(Πηγή: Fortune Greece)

Πώς θα βρω την καλύτερη στρατηγική;2022-11-03T18:14:58+03:00

Αυτό εξαρτάται κατά πολύ από τα χαρακτηριστικά της επιχείρησης και των υπηρεσιών/προϊόντων που προσφέρει, αλλά και από το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Οι κατάλληλοι συνεργάτες θα κάνουν έρευνα του κοινού, της αγοράς και του ανταγωνισμού για να διαπιστώσουν ποια κανάλια είναι τα κατάλληλα και ποιες ενέργειες θα έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Γιατί δεν μπορώ απλά να χειριστώ τα social media εσωτερικά;2022-11-03T18:14:43+03:00

Το marketing και τα social media απαιτούν χρόνο, συνέπεια, και τεχνογνωσία, καθώς το ψηφιακό περιβάλλον αλλάζει και εξελίσσεται διαρκώς. Η επιλογή ενός κατάλληλου συνεργάτη θα σας λύσει τα χέρια και θα σας επιτρέψει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις βασικές λειτουργίες της επιχείρησης.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για μια καμπάνια;2022-11-03T18:15:42+03:00

Ο χρόνος είναι κάτι που εξαρτάται από τον σκοπό της καμπάνιας και τους στόχους που έχετε θέσει. Μπορεί να κρατήσει από μερικές ημέρες έως αρκετές εβδομάδες, αλλά και να προσαρμοστεί ο χρόνος διάρκειάς της ανάλογα με τα αποτελέσματα. 

 

Πώς αξιολογείται το ψηφιακό marketing;2023-03-13T17:48:54+03:00

Το διαδίκτυο δίνει τη δυνατότητα άμεσης μέτρησης και αξιολόγησης των ενεργειών μέσω εργαλείων παρακολούθησης. Θα γνωρίζετε ακριβώς πόσα άτομα έκαναν κλικ σε μια διαφήμιση, διάβασαν ένα άρθρο, ή αλληλεπίδρασαν με μια ανάρτηση στα social media. Θα μπορείτε να λάβετε λεπτομερείς αναφορές ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να γνωρίζετε ακριβώς πώς λειτουργούν οι ενέργειες που έχετε επιλέξει. 

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δω αποτέλεσμα;2022-11-09T00:49:18+03:00

Τα αποτελέσματα δε συμβαίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο. Όμως οι ενέργειες ψηφιακού marketing θέτουν γερές βάσεις για αυξημένη αναγνωρισιμότητα και αύξηση πωλήσεων, σε μακροπρόθεσμο επίπεδο. Χτίζοντας εμπιστοσύνη και διαρκή επαφή με τους πελάτες, αυξάνεται η αφοσίωσή τους. 

Πόσο κοστίζει μια καμπάνια digital marketing;2022-11-03T18:17:48+03:00

Το κόστος μιας καμπάνιας εξαρτάται από τους στόχους της εταιρείας, τον προϋπολογισμό που θέλει να διαθέσει και τα εργαλεία που θέλει να χρησιμοποιήσει, αλλά το ROI (return on investment) δεν εμφανίζεται πάντα σε χρηματικούς όρους. Ενώ το ψηφιακό marketing μπορεί να φέρει αύξηση πωλήσεων και τζίρου, προσφέρει επίσης και επαφές με δυνητικούς πελάτες, αύξηση ακολούθων στα social media ή στη λίστα email της εταιρείας, αλλά και ενίσχυση της ικανοποίησης των ήδη υπάρχοντων πελατών.

Δώστε μας την ευκαιρία να αναπτύξουμε το δίκτυο σας

Τηλ +30 215 215 1012