Ο πελάτης:

Η Airbnb είναι Αμερικανική εταιρεία με παγκόσμια παρουσία. Παρέχει μια ιστοσελίδα μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να καταχωρούν, να βρίσκουν και να ενοικιάζουν καταλύματα. Η Airbnb σε συνεργασία με την Luxury Retreats δημιούργησε το Airbnb Luxe, με σκοπό να προσφέρει τις πιο εξαιρετικές κατοικίες στον κόσμο με άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης.

Η ανάγκη:

Η φωτογραφική αποτύπωση των πολυτελών κατοικιών σε Αττική και Κυκλάδες και η ανάδειξή τους μέσα από τις προδιαγραφές της εταιρείας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα μπορούν τα καταλύματα να απεικονιστούν με ακρίβεια και με τους τρόπους, τις τεχνικές και τις τάσεις που ορίζει η αγορά.

Ο σκοπός ήταν να δημιουργηθεί μια μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη όταν βρίσκεται στη διαδικασία επιλογής καταλύματος, έτσι ώστε να έχει άριστη εικόνα και πλήρεις πληροφορίες για το κατάλυμα που θα επιλέξει.

80+

Σπίτια & Βίλλες

Φωτογραφική αποτύπωση σε Αθήνα & Κυκλάδες

#3

Έτη

Συνεργασία με την εταιρεία

#3

Συναντήσεις/Μήνα

Συνολικά meets ανά μήνα με την εταιρεία με θέμα τη συμπεριφορά των επισκεπτών της πλατφόρμας.

Η διαδικασία:

Αποτυπώθηκαν περισσότερα από 60 ακίνητα στις περιοχές αυτές, με συνεχή εκπαίδευση στις τελευταίες τάσεις της αγοράς, καθώς και εξειδικευμένες τεχνικές αποτύπωσης του χώρου. Δόθηκε προτεραιότητα στο τι κοιτάει ένας ταξιδιώτης όταν βρίσκεται σε αναζήτηση καταλύματος, τι παροχές επιθυμεί και ποια κριτήρια τον ωθούν τελικά να επιλέξει ένα κατάλυμα σε σχέση με τα άλλα που έχει στη διάθεσή του.

  • Επιτυχημένη συνεργασία με εταιρεία “σταθμό” στο τομέα του τουρισμού

  • Συνεχής εκπαίδευση ως προς τις τελευταίες ανάγκες των επισκεπτών

  • Δημιουργία μοναδικού πελατολογίου με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Η κάθε φωτογραφική αποτύπωση, πραγματοποιούταν με βάση ενός σκηνοθετικού πλάνου που είχε δημιουργηθεί.

Το Airbnb Plus είναι μια ξεχωριστή κατηγορία στην πλατφόρμα της Airbnb που αναδεικνύει μερικά από τα κορυφαία ακίνητα σε διαφορετικούς προορισμούς που προσφέρει η υπηρεσία. Επιλέγονται για τις υψηλές κατατάξεις, τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και την εξαιρετική φιλοξενία τους.

Από την έναρξή του, το Airbnb Plus ήταν ένας τρόπος ώστε το προϊόν της εταιρείας να ανταγωνιστεί ξενοδοχεία που έχουν ήδη καθιερωθεί, με οικεία πρότυπα μεταξύ των επισκεπτών. Οι ταξιδιώτες διαβεβαιώνονται ότι οι κρατήσεις στο Airbnb Plus διατηρούν εξαιρετική ποιότητα, παρόμοια με αυτή που θα περίμεναν από ένα ξενοδοχείο.

Το αποτέλεσμα:

Η αναβαθμισμένη φωτογραφική απεικόνιση των καταλυμάτων με κριτήριο την εμπειρία του επισκέπτη έφερε υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας σε όλα τα καταλύματα που φωτογραφήθηκαν.

Υψηλή ποιότητα φωτογραφικού υλικού

Οι φωτογραφίες έλαβαν άριστες κριτικές όσον αφορά την πιστότητα με την πραγματική εικόνα του ακινήτου και προσέφεραν στους επισκέπτες ένα ευχάριστο και πολύ μοναδικό συναίσθημα προσδοκίας για τη διαμονή αλλά και ικανοποίησης από την ίδια τη διαμονή.

Airbnb inc & Bee-360

Από την πλευρά της, μέσα από αυτή τη μακροχρόνια συνεργασία η Bee-360 έλαβε σημαντική γνώση και εμπειρία όσον αφορά τον τομέα του τουρισμού και της προώθησης καταλυμάτων με γνώμονα την ικανοποίηση και ευχάριστη διαμονή του επισκέπτη. 

Διάρκεια συνεργασίας: 3 χρόνια (2018-2021) 

Ας ξεκινήσουμε!

Anthi Efraimidi

Operations – Sales

*Συμφωνώ να επικοινωνήσετε μαζί μου στα δεδομένα που συμπλήρωσα.