Ο πελάτης:

Η εταιρεία Γ.Β. Γεωργακόπουλος ΑΕ εμπορεύεται ανταλλακτικά αυτοκινήτων και θεωρείται κορυφαία εταιρεία στην ελληνική αγορά. Εμπιστεύτηκε την Bee 360 στο επίπεδο μιας πλήρους εταιρικής φωτογράφισης και στη συνέχεια η συνεργασία εξελίχθηκε.

Η ανάγκη:

Η εταιρία ήθελε να δημιουργήσει διαφημιστικό υλικό όσον αφορά τα εταιρικά στοιχεία της (γραφεία, εργαζόμενοι, διοίκηση, στόλος, κλπ).

Το υλικό αυτό θα έπρεπε να ακολουθεί τις κατάλληλες προδιαγραφές για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε διαδικτυακές εφαρμογές (website, social media) όσο και σε έντυπες μορφές (καταχωρίσεις σε περιοδικά, γιγαντοαφίσες, κλπ).

2500+

Φωτογραφίες

Πλήρες φωτογραφικό υλικό για την εταιρεία προσαρμοσμένο για την κατάλληλη χρήση

10+

Έτη

Δικαιώματα χρήσης υλικού

200+

Εργαζόμενοι

Περισσότεροι από 200 εργαζόμενοι αποτυπώθηκαν κατά την ώρα εργασίας τους

Η διαδικασία:

Η φωτογράφιση έλαβε χώρα σε 6 ημέρες, κατά τις οποίες αποτυπώθηκαν τόσο οι κτηριακές εγκαταστάσεις και περιβάλλοντες χώροι της εταιρείας, όσο και το ανθρώπινο δυναμικό και η διοίκηση.

  • Μελέτη καιρικών συνθηκών με σκοπό το βέλτιστο αποτέλεσμα

  • Ανάγκη για σωστό στρατηγικό σχεδιασμό ροής φωτογράφισης λόγω όγκου δεδομένων

  • Επιτόπου αξιολόγηση του υλικού ώστε τα δεδομένα να βρίσκονται εντός brand guidelines

Περισσότερα από 10 άτομα παραγωγής και βοηθητικού προσωπικού εργάστηκαν για την ολοκλήρωση του project.

Δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και ακολουθήθηκαν αυστηρές εταιρικές προδιαγραφές υψηλού επιπέδου για να δημιουργηθεί ένα ποιοτικό τελικό υλικό που να εξυπηρετεί την εταιρεία στο έπακρο.

Για να αποδοθεί στο μέγιστο το ανθρώπινο δυναμικό που αποτελεί τη βάση της εταιρείας, δημιουργήθηκε ευχάριστο κλίμα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης των ατόμων.

Το αποτέλεσμα:

Το αποτέλεσμα της φωτογράφισης ήταν να δημιουργηθεί ποιοτικό τελικό υλικό που περιλάμβανε φωτογραφίες ρυθμισμένες σε ανάλυση και ποιότητα ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζονταν. Στη συνέχεια έγινε διαλογή με τους υπεύθυνους marketing για να επιλεχθούν οι κύριες (hero) φωτογραφίες για τα εξώφυλλα μελλοντικών καμπανιών.

Το τελικό υλικό αποτέλεσε τη βάση για εκθέσεις, έντυπες και ηλεκτρονικές διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας.

Η συνεργασία ήταν εκπληκτική σε όλα τα επίπεδα και καθώς η εταιρεία έμεινε ευχαριστημένη από το αρχικό project και η συνεργασία συνεχίστηκε και σε επόμενα projects.

Δημιουργία TV ad spot με corporate στοιχεία.

Ένα από αυτά ήταν και η παραγωγή τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ, για το οποίο η Bee-360 αποτέλεσε συνεργάτης της παραγωγής ως προς τα εναέρια πλάνα τα οποία χρειάζονταν. Το διαφημιστικό αυτό δημιουργήθηκε μετά από έμπνευση που προήλθε από την αρχική corporate φωτογράφιση. 

Διάρκεια συνεργασίας: 2018 – 2022

 

Ας ξεκινήσουμε!

Anthi Efraimidi

Operations – Sales

*Συμφωνώ να επικοινωνήσετε μαζί μου στα δεδομένα που συμπλήρωσα.