Ο πελάτης:

Το Κεραμέ είναι μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στο νησί της Ικαρίας, με τον ιδιοκτήτη της οποίας έγινε αρχικά συνεργασία για τη φωτογραφική αποτύπωση της μονάδας. Έτσι ξεκίνησε μια πολύ καλή συνεργασία με εμπιστοσύνη προς την Bee-360 για όλες τις νέες τάσεις της ψηφιακής εποχής.

Η ανάγκη:

Σε έναν τομέα τόσο ανταγωνιστικό όσο ο τουρισμός, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ήθελε να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο των νέων τάσεων και να αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών του.

Σε αυτό το πλαίσιο, έγινε πρόταση για να μετατραπεί το ξενοδοχείο σε εικονικό περιβάλλον, για να μπορεί ο ηλεκτρονικός επισκέπτης να περιηγηθεί στον χώρο από όπου κι αν βρίσκεται.

30+

Video

Περισσότερα από 30+ τελικά βίντεο εικονικής περιήγησης

#1

Εικονική Περιήγηση

Αποτύπωση συνολικής επιφάνειας 2.000m2

1000+

Επισημότητα

Θεάσεις και αναζητήσεις εικονικής περιήγησης

Η διαδικασία:

Η εικονική περιήγηση είναι μια νέα τάση στην αιχμή της τεχνολογίας, καλύπτοντας το επόμενο βήμα από τον υπολογιστή στο εικονικό περιβάλλον.

  • Φωτογραφική αποτύπωση

  • Εικονική Περιήγηση

  • Βιντεογράφηση με drone

Πλήρες υλικό για χρήση website & social από τον πελάτη προσαρμοσμένο στα γραφιστικά elements του πελάτη.

Στον χώρο του τουρισμού βρίσκει εφαρμογή κυρίως σε ταξιδιωτικά γραφεία τα οποία προωθούν καταλύματα στους πελάτες τους μέσω της εικονικής περιήγησης: οι πελάτες φορούν μια μάσκα και βλέπουν πιθανές τοποθεσίες διαμονής και καταλύματα χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν.

Η διαδικασία της αποτύπωσης για την εικονική περιήγηση στο Κεραμέ αποτέλεσε πρόκληση για την εταιρία και για τον εξοπλισμό, καθώς η αποτύπωση αφορούσε 3.000 τ.μ. οικοδομικής επιφάνειας σε συνολικά 6 επίπεδα. Η διαδικασία οργανώθηκε από την αρχή έως το τέλος χωρίς περιθώρια για χαμένο χρόνο, καθώς η ξενοδοχειακή μονάδα βρισκόταν σε λειτουργία και υπήρξε προσπάθεια για ελάχιστη ενόχληση προς τους επισκέπτες.

Το αποτέλεσμα:

Η εικονική αποτύπωση του ξενοδοχείου ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται από το site σχετικά με το εικονικό περιβάλλον και να κάνουν την εικονική τους περιήγηση.

Ξεχώρισε από τους ανταγωνιστές και αυτό φάνηκε από τα στατιστικά.

Με την επίσκεψή τους από κοντά εντυπωσιάζονταν σχετικά με την πιστότητα του εικονικού περιβάλλοντος σε σχέση με την πραγματικότητα.

Αύξηση επισκεψιμότητας  και θετικών κριτικών

Το ξενοδοχείο σημείωσε μεγάλη επισκεψιμότητα στην εικονική περιήγηση και έλαβε πολλές θετικές κριτικές από επισκέπτες.

Διάρκεια συνεργασίας: 2018 – 2022

Ας ξεκινήσουμε!

Anthi Efraimidi

Operations – Sales

*Συμφωνώ να επικοινωνήσετε μαζί μου στα δεδομένα που συμπλήρωσα.